dilluns, 26 de novembre del 2012

SAE

La setmana del 12 al 16 de Novembre, va tenir lloc la setmana de la SAE on en lloc de fer classes, fèiem activitats variades.


 


La primera activitat que vam realitzar va ser dilluns 12 una excursió des de Vallvidrera fins a San Cugat, va ser una experiència diferent ja que vam gaudir molt de la natura i ens vam conèixer una mica més.

El segon dia va ser una visita al MNAC a veure una exposició anomenada "Històries en relleu". El començament de la visita, va ser força interessant ja que ens vam posar a la pell del nens que hi anaven a les escoles i vam fer una activitat amb plastilina bastant entretinguda.
Les activitats de després, van ser una mica fluixes i avorrides pel meu gust.
Una mica abans de finalitzar la visita, vam anar al taller d'activitats on vam fer uns jocs de formes.

El tercer dia, va ser el dia dels apadrinaments.
En resum, vaig arribar super negativa ja que no havia estat mai amb nens de 0-3 i em pensava que ho pasaria malament i que seria una mala experiència, però tot al contrari, va ser una experiència inovidable, i el nens encara que al principi estaven una mica espantats al veure'm, després van ser molt amables i carinyosos.
Se'm va fer curt com a tothom ja que hagués sigut millor fer dos dies.

L'últim dia de la setmana de la SAE, va ser un concert del grup "Com sona", que s'han especialitzat en música per a nens de 0 a 3 anys. Una actuació diferent a lo que estem acostumats a escoltar per aquestes edats però que ens va enganxar a tots des del primer moment.

A continuació adjunto un petit resum del que va passar tota aquesta setmana que vam haver de fer per seminari entre dues companyes més i jo.


 

Web consultada:
http://www.youtube.com/watch?v=B2bC1YW8VYI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada